SEA SLEEP

GEZOND EN HYGIENISCH SLAAPCOMFORT

 

SEA SLEEP

SLAAPCOMFORT VERZEKERD

Onderdekens

Eénmaal een wollen onderdeken geprobeerd kan u het niet meer missen. Het wollen onderdeken zorgt voor een perfecte bescherming van uw matras en is een natuurlijke warmteregelaar in uw bed. Lekker verkoelend in de zomer en aangenaam warm in de winter. Verkrijgbaar in alle maten voor een éénpersoonsbed en een tweepersoonsbed.

 

 MICROMODAAL,.......Deze microvezel is een cellulosevezel die ontstaat uit houtpulp; maw duizende kleine vezels maken één gesponnen draad

Vandaar de meest uitgesproken eigenschap : VOCHTMANAGEMENT

In vergelijking tot wol kan deze vezel dubbel zoveel vocht absorberen of afgeven naargelang de omgeving. Deze vezel voorkomt op volledige natuurlijke wijze de groei  van bacteriën

Wanneer vocht op de vezel terecht komt wordt dit onmiddelijk naar het binnenste van de vezel getransporteerd. Op die manier is er dus geen waterfilm op de buitenzijde van de vezel waardoor bacteriën kunnen groeien.  

Het eindresultaat mag er zijn ,.....zachtheid door en door

Omwille van het gladde verzelopervlak en geringe vezelstijfheid word op natuurlijke wijze een zacht produkt met diepe glans bekomen.

Talrijke wasbeurten hebben geen invloed op de zachtheid, noch op de glans .

   

                                                                                    

 

 

Wollen onderdeken gebreid op jersey met hoes ( hoekhoogte 40 cm)

Dit onderdeken werkt perfect op onze luxe matrassen. Het comfort zal optimaal blijven door de jersey in ons onderdeken. Zal ook perfect blijven liggen op de matras door de hoes dat volledig rond de matras gaat ipv rekkers aan de vier hoeken. 

Elke maat verkrijgbaar , in Sea Sleep "De slaapwinkel " te Veurne

 

TOPPER "TWIN"

UW MATRAS KRIJGT DOOR ONZE TOPPER TWIN EEN LUXUEUZE FACE-LIFT.

MET 85% VEERTJES GEVULDE ONDERDEEL VAN DEZE TOPPER ZORGT VOOR ONDERSTEUNING EN STABILITEIT TIJDENS HET SLAPEN,TERWIJL HET BOVENDEEL,GEVULD MET 90% GANZENDONS,ZORGT VOOR EEN HEERLIJK SOFTIG SLAAPGEVOEL.

U SLAAPT ALS OP EEN WOLK

DE TIJK UIT 100% EGYPTISCHE  KATOEN ZORGT ER UITERAARD VOOR DAT DE VEERTJES EN DE DONS NIET KUNNEN ONTSNAPPEN EN TEGELIJKERTIJD ZORGT DE TIJK VOOR GENOEG VENTILATIE,WAARDOOR DE TOPPER ALTIJD FRIS BLIJFT.

WASBAAR OP 60 GRADEN : regelmatig opschudden en luchten verlengt de levensduur van dit produkt.

Zoeken

Sea Sleep

Met onze jarenlange ervaring in het samenstellen van duurzame topkwaliteit producten omtrent slaapcomfort hopen we u nachtrust en slaapcomfort te verbeteren.

Contacteer ons

sampleTel: 058/31 58 56
GSM: 0499/21 78 16           

sampleDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sea sleep
Grote Markt 2
           8630 Veurne

 

Sitemap

Sea Sleep